search
Bizarre verhaallijn in 'Virgin River' jaagt fans op de kast: wordt het nog opgelost in seizoen 5?
Series / Nieuws

Bizarre verhaallijn in 'Virgin River' jaagt fans op de kast: wordt het nog opgelost in seizoen 5?

Deze verhaallijn in 'Virgin River' begint inmiddels wel heel raar te worden...

We zijn eraan gewend dat de levens van personages in series meestal veel interessanter zijn dan die van ons, aangezien er altijd zoveel tegelijk gebeurt. Het zijn natuurlijk niet altijd leuke dingen, maar spannend is het wel. Dit is ook het geval in de Netflix-serie Virgin River.

In de loop van de vijf seizoenen van de serie is er veel gebeurd. Denk aan moorden, verraad, geheime onthullingen, scheidingen, etc. Maar hoewel de serie boordevol actie zit, is er één ding hetzelfde gebleven.

Veel te lang zwanger


Charmaine Roberts onthulde aan het einde van seizoen 1 dat ze zwanger was van Jacks baby. En het maakt fans enorm gefrustreerd dat ze, na het einde van het eerste deel van seizoen 5, nog steeds niet bevallen is. Het lijkt er sterk op dat de tijdlijn van de serie helemaal niet klopt.

Aan de ene kant zijn er personages die levensveranderende momenten beleven, en aan de andere kant hebben we Charmaine die al seizoenen lang zwanger is. Het lijkt onmogelijk dat Preacher meerdere levenspartners heeft gehad en drie keer verliefd is geworden in minder dan negen maanden...

Cliffhanger?


Fans hopen dan ook dat ze zal bevallen in een van de twee komende afleveringen van seizoen 5. En als dat niet gebeurt, overwegen ze zelfs om de serie niet verder te kijken. Het feit dat haar zwangerschap zou kunnen worden gebruikt als een nieuwe cliffhanger voor seizoen 6, maakt de fans woedend."Ik denk dat dit een record is. Ik denk niet dat een personage uit een serie ooit eerder vijf seizoenen lang zwanger is geweest. Het is zo absurd. De schrijvers zouden zich moeten schamen", aldus Reddit gebruiker ApplesAndPants.

Specials voor de feestdagen


Laten we hopen dat de schrijvers het probleem nu eindelijk gaan oplossen. De twee specials van Virgin River seizoen 5 zijn vanaf 30 november te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen