search
Critici hadden een hekel aan dit seizoen van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Critici hadden een hekel aan dit seizoen van 'The Big Bang Theory'

De kijkers hebben The Big Bang Theory volledig gered, want de critici vonden de serie helemaal niks.

Het is misschien moeilijk te geloven, maar critici waren niet heel blij met enkele seizoenen van de hitserie The Big Bang Theory. De serie was uniek, maar soms zaten er momenten in die zelfs de grootste fans niet kunnen verdedigen.

Over het algemeen waren critici heel erg enthousiast over de serie. Seizoen 2, 3, 5 en 7 hebben zelfs een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Critici waren vooral onder de indruk van de dynamiek tussen Penny en Sheldon in seizoen 3.

Steeds lagere scores


Helaas heeft niet elk seizoen een score van 100%, maar dit betekent niet dat de rest van de seizoenen slecht beoordeeld is. Seizoen 10 en 12 hebben namelijk een score van 83% met als enige kritiekpunten de repetitieve humor en de relatie tussen Penny en Leonard.

Waar gaat het dan fout? Seizoen 6 begint als eerste seizoen lager te scoren met 67% en ook seizoen 7 en 8 krijgen dezelfde score. Toch zijn dit zeker niet de laagst beoordeelde seizoenen.

Het slechtste seizoen, volgens critici


Het eerste seizoen, het seizoen waar alles mee begon krijgt de laagste score, namelijk 59%. Terugkijkend is dit niet heel verrassend, want de serie was niet heel erg veelbelovend en werd omschreven als "slim en flauw, net als de mannelijke hoofdpersonages".



Geen goed begin dus, maar kijkers hielden al meteen van de serie. En gelukkig maar, want het bleek dat de serie alleen wat tijd nodig had om uit te bloeien tot de geweldige serie die we nu allemaal kennen en waar we allemaal van houden.

The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen