search
Komt er een seizoen 2 van de Apple TV+-serie 'The Buccaneers'?
Series / Nieuws

Komt er een seizoen 2 van de Apple TV+-serie 'The Buccaneers'?

Als het aan de makers van de serie ligt, wordt het tweede seizoen van 'The Buccaneers' nu al bevestigd.

Hoewel The Buccaneers nog niet eens op de helft van zijn eerste seizoen is, zijn fans al enorm benieuwd of ze een tweede seizoen kunnen verwachten. Het is namelijk ongelooflijk irritant als je net een leuke serie hebt gevonden en het dan blijkt dat deze na één seizoen al gecanceld wordt.

Hoewel The Buccaneers gebaseerd is op de gelijknamige roman van Edith Wharton, is het verhaal enorm aangepast voor de serie. Zelfs kijkers die het boek hebben gelezen weten dus niet precies hoe dit seizoen zal eindigen.

Speculeren


Het is bij nieuwe series altijd maar de vraag of deze goed genoeg ontvangen worden voor een tweede seizoen. Momenteel weet niemand hoe groot de kans op een nieuw seizoen is, behalve de leidinggevenden achter de serie. Toch weerhoudt dit fans er niet van om te speculeren.

Er is op dit moment geen officiële informatie over seizoen 2 op het internet. Maar aangezien het erop lijkt dat er een open einde gaat komen, lijkt het waarschijnlijk dat de makers van The Buccaneers wel een vervolg in gedachten hebben.

Matige start


Helaas is de ontvangst van de serie niet zo geweldig als gehoopt. Vooral de eerste paar afleveringen wisten nog geen indruk te maken op kijkers. De eerste aflevering is nog steeds de laagst beoordeelde aflevering van het seizoen op IMDb, met een beoordeling van 6,8/10.



Hoewel de afleveringen die daarop volgden beter waren, zijn er toch veel mensen gestopt met kijken. Dit matige begin van The Buccaneers zou een effect kunnen hebben op de kansen voor de serie om een tweede seizoen te krijgen.

Veel mogelijkheden


Katherine Jakeways, de maker van de serie, heeft ook nog geen antwoord. Maar als het aan haar lag, zouden we al lang bevestiging hebben: "We willen wanhopig graag meer tijd doorbrengen in de wereld van deze mensen en er zijn zoveel mogelijkheden voor meer verhalen voor hen", zei ze tegen Town & Country.

Bekijk op instagram


Bekijk The Buccaneers iedere woensdag op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen