search
Deze huiveringwekkend spannende misdaadserie met een fenomenale 8,6 op IMDb is gelukkig nog altijd te streamen op Netflix

Deze huiveringwekkend spannende misdaadserie met een fenomenale 8,6 op IMDb is gelukkig nog altijd te streamen op Netflix

De serie 'The Bridge', dat is 4 seizoenen bingen op Netflix!

Bas de Kramer
De Scandinavische serie The Bridge is een meesterlijke en zeer spannende misdaadserie. De serie krijgt een fenomenale 8,6 op IMDb en heeft een Rotten Tomatoes score van 94%. Het goede nieuws is dat de serie met de Zweedse naam Bron nog altijd te streamen is op Netflix.

In het eerste seizoen volgt de serie een duo agenten. Het gaat om de bijzondere wat autistische Zweedse detective Saga Norén en haar Deense tegenhanger Martin Rohde die met elkaar samenwerken om een complexe misdaadzaak op te lossen die zich afspeelt op de grens tussen Zweden en Denemarken.

Diepgang


The Bridge gaat verder dan de meest series door naast de actie en de gruwelbeelden ook maatschappelijke thema's aan te snijden en de psychologische aspecten van misdaden te verkennen. De serie weet perfect te balanceren tussen intense actiescènes en ontroerende momenten die de kijker verder laten nadenken over de complexiteit van het verschil tussen goed en kwaad.

The Bridge heeft voor haar vier seizoen vele tv-prijzen ontvangen en wordt hogelijk gewaardeerd door zowel de critici als het publiek. Mocht je deze serie nog niet gezien, hebben dan is dit een absolute aanrader om te gaan kijken.

Kijk de serie hier op Netflix.

Aanbevolen artikelen