search
"Het was verschrikkelijk," aldus de nieuwe ster Bella Ramsey uit 'The Last of Us'

"Het was verschrikkelijk," aldus de nieuwe ster Bella Ramsey uit 'The Last of Us'

Bella Ramsey is niet gemaakt voor de spotlights, "Het was verschrikkelijk"

Stan Feyter
Bella Ramsey brak vorig jaar door met het eerste seizoen van The Last of Us. Eerder speelde Ramsey echter ook al mee in Game of Thrones. Ze staat dus al een tijdje in de spotlights, en dat ging niet altijd zo gemakkelijk.

Recent gaf de non-binaire ster te kennen dat een leven als celebrity niet altijd gemakkelijk is voor hen. Ramsey speelde als 13-jarige voor het eerste mee in Game of Thrones. Dit zorgde voor wereldwijde bekendheid op zeer jonge leeftijd. Dat maakte Ramsey naar eigen zeggen erg gesteld op privacy.

Erg blij


Ramsey is best trots op hun vermogen om hun privéleven uit de media te houden. In een interview met de website Lad Bible zegt Ramsey: "Ik denk eigenlijk dat mijn reis door de filmindustrie is verlopen op een manier waar ik heel blij mee ben. We hebben er echt voor gekozen om helemaal niets te doen, geen interviews af te nemen, geen persoonlijke informatie te geven."

Die keuze kwam voornamelijk voort uit een grote angst voor de spotlights, geeft Ramsey toe: "Mijn ouders waren heel bang, dus probeerden we alles echt privé te houden. Ik ben heel blij dat ik tot vorig jaar redelijk anoniem ben kunnen blijven."

The Last of Us


Sinds The Last of Us is die anonimiteit wel verdwenen, maar de voormalige kindster blijft er wel in slagen om privézaken uit de media te houden. "Ik koester dat en wil mijn privacy blijven beschermen," aldus de acteur.Ramsey gebruikt de rest van het interview om het tweede seizoen van de The Last of Us te promoten. Begin volgend jaar start namelijk de productie van dat seizoen. De ster erkent dat er een zekere druk is om het succes van het eerste seizoen te evenaren, maar dat er een groot vertrouwen heerst in de schrijvers onder de cast.

Seizoen 1


Je kunt het eerste seizoen nog steeds bekijken op HBO Max.Aanbevolen artikelen