search
Deze serie met een belachelijk lage 1,6 op IMDb wordt niet gecanceld, maar krijgt gewoon weer een nieuw seizoen op HBO Max
Series / Nieuws

Deze serie met een belachelijk lage 1,6 op IMDb wordt niet gecanceld, maar krijgt gewoon weer een nieuw seizoen op HBO Max

De serie 'Velma' scoort bizar slecht maar krijgt toch een tweede seizoen.

Het cancelen van series is aan de orde van de dag. Meestal door matige kijkcijfers maar soms ook gewoon omdat de zender een serie al snel beu is, of de financiën voor een nieuw seizoen niet makkelijk genoeg rond krijgt. Er zijn ook uitzonderingen. Slechte kijkcijfers en weinig waardering, maar wel een nieuw seizoen!

De animatieserie voor volwassenen Velma was volgens IMDb toch echt zo'n beetje de aller slechtste serie van het hele jaar. De serie werd door IMDb gewaardeerd met een belachelijke lage 1,6. Weinig reden dus om verder te gaan met de serie...toch?

Velma


De serie gaat over Velma die in deze serie als het ware wordt losgekoppeld van haar verleden waarin zij onderdeel uitmaakte van de Scooby Doo-franchise. Zonder veel succes dus helaas. Critici merkten op dat het eerste seizoen meer aanvoelde als een 'pilot' en verbaasden zich over het feit dat 'Scooby-Doo' helemaal geen rol had in de serie.

Verbazingwekkend genoeg heeft HBO Max toch groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Velma. In juni werd bevestigd dat er in 2024 een tweede seizoen zal komen.

Uitdaging


Het teleurstellende debuut vormt een aanzienlijke uitdaging voor de makers van de serie. Zullen ze in staat zijn om de serie te redden en het publiek terug te winnen met seizoen 2?



Kijk deze serie op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen