search
Superspannende trailer 'True Detective: Night Country'
Series / Trailer

Superspannende trailer 'True Detective: Night Country'

Jodie Foster speelt de hoofdrol in het duistere vierde seizoen van de anthology-serie.

HBO Max heeft de volledige trailer onthuld voor True Detective: Night Country, het vierde seizoen in de anthology-misdaadserie.

Nic Pizzolatto bedacht de serie, waarvan het eerste seizoen met Matthew McConaughey en Woody Harrelson onmiddellijk een hit bleek.

Topacteurs


In seizoenen twee en drie zagen we acteurs als Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Stephen Dorff en Mahershala Ali de revue passeren.

Elk seizoen richtte zich op een specifieke misdaad die door een rechercheur of twee rechercheurs moest worden opgelost. In elk seizoen was de setting en cast anders.

Veteraan en groentje


En dat geldt ook voor seizoen 4, waarin Oscarwinnaar Jodie Foster en nieuwkomer Kali Reis de hoofdrollen spelen.



Beide acteurs lieten al via verschillende social media-kanalen van HBO weten dat ze niet konden wachten om de trailer voor het nieuwe seizoen te onthullen, en die is er nu dus. Je kunt hem hieronder checken!

IJskoud mysterie


Seizoen 4 speelt zich af in het dorpje Ennis in Alaska, waar gedurende een winternacht acht mannen die werken op het Tsalal Arctic Research Station zonder enig spoor verdwijnen.



Het is nu aan rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) om de zaak op te lossen. Ze worden echter ook geconfronteerd met hun eigen duistere geschiedenis en de geheimen van deze plek in Alaska.

True Detective: Night Country is vanaf 14 januari 2024 te streamen via HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen