search
Goed bekeken Netflix-hit wordt verslagen in de ranglijst met beste bovennatuurlijke fantasyseries

Goed bekeken Netflix-hit wordt verslagen in de ranglijst met beste bovennatuurlijke fantasyseries

De Netflix-serie Lucifer staat op slechts een derde plaats in de lijst met beste bovennatuurlijke tv-series.

Bram de Groot
Bovennatuurlijke fantasyseries doen het doorgaans goed. Er zijn dan heel wat series verschenen met meerdere seizoenen. De afgelopen jaren bleek Lucifer van de streamingdienst Netflix een enorme hit. Toch is een andere bovennatuurlijke serie meer geliefd.

Op de website Ranker staat namelijk de serie Supernatural bovenaan de lijst De 280+ beste bovennatuurlijke series. De poll kreeg maar liefst 546 duizend stemmen en met ruim 24 duizend stemmen staat de serie met Jared Padalecki en Jensen Ackles aan kop.

Supernatural


Supernatural, in Nederland te zien op HBO Max volgt de broers Sam en Dean Winchester, die opgroeiden als jagers van het bovennatuurlijke. Na de mysterieuze dood van hun moeder, reizen ze door Amerika in hun '67 Chevy Impala om geesten, demonen en andere bovennatuurlijke wezens te bestrijden.

Hun zoektocht ontrafelt grotere mysteries, waaronder het lot van hun vermiste vader en een profetie die hun eigen lot bepaalt in de strijd tussen hemel en hel.

Lucifer


De serie Lucifer van Netflix gaat over de Duivel. Hij verlaat de hel en wordt nachtclubeigenaar in Los Angeles. Ook helpt de lokale politie misdaden oplossen. Hieronder vind je beide series terug in de bovenste tien films in de lijst van Ranker.


1. Supernatural
2. The Originals
3. Lucifer
4. Teen Wolf
5. Stranger Things
6. The Vampire Diaries
7. Grimm
8. Game of Thrones
9. Wednesday
10. Charmed

Als we door de volledige lijst scrollen, dan zien we ook series als True Blood, Buffy the Vampire Slayer, Once Upon a Time en Constantine.
Aanbevolen artikelen