search
Disney+ bevestigt drie Marvel-series in 2024, waaronder 'X-Men'
Series / Nieuws

Disney+ bevestigt drie Marvel-series in 2024, waaronder 'X-Men'

Naast Echo en X-Men 97 verschijnt volgend jaar ook de serie Agatha: Darkhold Diaries.

Dit jaar kregen we op Disney+ de Marvel-series Secret Invasion en Loki seizoen 2 te zien en er er waren vijf afleveringen van I Am Groot. Deze maand verschijnt ook nog seizoen 2 van What If...? Volgend jaar wordt het weer iets minder.

In 2022 waren er nog drie live action-series te zien, de eerste afleveringen van I Am Groot en twee MCU-specials. 2021 bracht ons nog vier live action-series en het eerste seizoen van What If...?

Drie series


Er verschijnen twee live action-series in 2024. De eerste is Echo en deze is al bevestigd voor 10 januari. De vijf afleveringen verschijnen in één dag op de streamer. De serie is een spin-off van Hawkeye en laat ons opnieuw Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox zien.

De tweede live action-serie is Agatha: Darkhold Diaries, een spin-off van WandaVision. Dit was de eerste Disney+/MCU-serie en we zien opnieuw Kathryn Hahn als Agatha Harkness.

X-Men 97


Voor velen is de derde release, de animatieserie X-Men 97 misschien wel het meest interessant. Het betreft een vervolg op de geliefde animatieserie X-Men: The Animated Series uit de jaren 90. Deze serie staat dus los van het Marvel Cinematic Universe.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen