search
Disney+ bevestigt drie Marvel-series in 2024, waaronder 'X-Men'

Disney+ bevestigt drie Marvel-series in 2024, waaronder 'X-Men'

Naast Echo en X-Men 97 verschijnt volgend jaar ook de serie Agatha: Darkhold Diaries.

Bram de Groot
Dit jaar kregen we op Disney+ de Marvel-series Secret Invasion en Loki seizoen 2 te zien en er er waren vijf afleveringen van I Am Groot. Deze maand verschijnt ook nog seizoen 2 van What If...? Volgend jaar wordt het weer iets minder.

In 2022 waren er nog drie live action-series te zien, de eerste afleveringen van I Am Groot en twee MCU-specials. 2021 bracht ons nog vier live action-series en het eerste seizoen van What If...?

Drie series


Er verschijnen twee live action-series in 2024. De eerste is Echo en deze is al bevestigd voor 10 januari. De vijf afleveringen verschijnen in één dag op de streamer. De serie is een spin-off van Hawkeye en laat ons opnieuw Maya Lopez / Echo van actrice Alaqua Cox zien.

De tweede live action-serie is Agatha: Darkhold Diaries, een spin-off van WandaVision. Dit was de eerste Disney+/MCU-serie en we zien opnieuw Kathryn Hahn als Agatha Harkness.

X-Men 97


Voor velen is de derde release, de animatieserie X-Men 97 misschien wel het meest interessant. Het betreft een vervolg op de geliefde animatieserie X-Men: The Animated Series uit de jaren 90. Deze serie staat dus los van het Marvel Cinematic Universe.

Aanbevolen artikelen