search
Is Alyson Gorske uit de populaire nieuwe Netflix-serie 'Obliterated' de nieuwe Margot Robbie?

Is Alyson Gorske uit de populaire nieuwe Netflix-serie 'Obliterated' de nieuwe Margot Robbie?

Alyson Gorske timmert flink aan de weg in Hollywood en wordt vergeleken met Margot Robbie.

Bas de Kramer
Alyson Gorske lijkt definitief door te breken met haar rol in het populaire Obliterated op Netflix. Zij speelt de rol van de mysterieuze 'Lana' in de serie. Waar komt deze nieuwe ster precies vandaan?

Gorske verhuisde op 18-jarige leeftijd van Washington naar Los Angeles. Daar volgde ze lessen aan de prestigieuze Stella Adler School, waarna ze nog twee jaar studeerde aan de American Academy of Dramatic Arts in Hollywood.

Eerste stappen


Na haar eerste stappen in korte films en een gastrol in de televisieserie Awkward Exes volgde in 2018 een mooie bijrol in de speelfilm Southern Decadence.

In 2020 speelde ze één van de hoofdrollen in de film Battle Star Warsen bijrollen in Airliner Sky Battle en Meteor Moon. In 2021 speelde ze in de horrorfilm 616 Wilford Lane, maar ook in Jungle Run en The Devil's Triangle.

Fantastische looks


Ze kan niet alleen erg goed acteren maar ziet er ook nog eens fantastisch uit! Ook in de serie Obliterated vol met mooie mensen is zij gelukkig te zien. Fans omschrijven haar op Instagram al als de nieuwe Margot Robbie!

Bekijk deze veelzijdige actrice in Obliterated op Netflix.


Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen