search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series gaan aan kop

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series gaan aan kop

Volgens onze recensenten is er geen twijfel mogelijk over de beste Netflix-series van het moment.

Mitchell van Vuren
Van gekonkel in de keuken tot overleven op een onbewoond eiland - op Netflix kan je het allemaal vinden. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips voor een nieuwe Netflix-serie en vertellen je waarom.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Castaway Diva

★★★☆☆

Synopsis: Na vijftien jaar op een onbewoond eiland keert een aspirant-zangeres terug in de maatschappij, en ze doet er alles aan om haar droom te verwezenlijken: een diva worden.

Recensie: "Actrice Eun-bin Park geeft met zichtbaar plezier vorm aan de volwassen Mok-ha, die als dertiger nog steeds als tiener door het leven huppelt. Optimistisch en vastberaden – maar niet altijd over dezelfde dingen – gaat ze de uitdagingen van haar nieuwe leven aan, en wint daarbij de harten van de mensen in haar omgeving en die van de kijker."

Lees de rest van de recensie.

Replacing Chef Chico

★★★★☆

Synopsis: Als een chefkok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.

Recensie: "De acht afleveringen van 'Replacing Chef Chico' zijn individueel een lekker tussendoortje en als je de serie in een paar sessies binget een heerlijk diner. De uitstekende cast zet mensen van vlees en bloed neer, de beelden zijn kleurrijk en modern en al dat eten doet je watertanden."

Lees de rest van de recensie.

En Helt Vanlig Familj
★★★☆☆

Synopsis: De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.

Recensie: "Mogelijk wil 'En Helt Vanlig Familj' stiekem liever een familiedrama zijn, maar doordat er een lijk ingepleurd is (wellicht om meer kijkers te trekken) wordt het toch gewoon een misdaadmysterie. Compleet met aanhoudende 'duistere, onheilspellende klanken'."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen