search
Nicolas Cage gaat stoppen met films en gaat zich op series richten na het zien van 'Breaking Bad'

Nicolas Cage gaat stoppen met films en gaat zich op series richten na het zien van 'Breaking Bad'

Hollywood-ster Nicolas Cage denkt nog paar films te maken en zich daarna vooral op series te gaan richten.

Bas de Kramer
Nicolas Cage is inmiddels een echte Hollywood-legende. Hij won bijvoorbeeld een Oscar voor zijn rol als Ben Sanderson in het meesterwerk Leaving Las Vegas.

Cage heeft onlangs aangegeven dat hij verwacht nog ongeveer een handvol films te maken voordat hij met filmpensioen gaat. Door het bekijken van de serie Breaking Bad heeft hij zelfs even overwogen om direct met filmpensioen te gaan en zich op series te gaan richten.

Breaking Bad


Cage was diep onder de indruk van de prestaties van Bryan Cranston als Walter White. "Breaking Bad is geweldig, ik heb dingen gezien die je nu kunt doen met de personages en de tijd die ze krijgen om zichzelf uit te drukken. Ik zag Bryan Cranston een uur lang naar een koffer kijken in één aflevering. Daarvoor hebben we geen tijd in een speelfilm, dus misschien is tv de volgende stap voor mij."

Cage, die bijna 60 wordt, zei in dit kader ook: "Ik weet niet of ik nog iets te leren heb van film en misschien heb ik iets te leren van televisie. Na 45 jaar dit te hebben gedaan en meer dan 100 films, denk ik dat ik alles heb gezegd wat ik over cinema te zeggen heb. En ik wil afscheid nemen op een hoogtepunt en zeggen: 'Vaarwel'. Ik denk dat ik misschien nog drie of vier films moet maken voordat ik dat kan doen."

Cage in serie?


Grote kans dus dat we Nicolas Cage op een gegeven moment in een serie gaan zien opdraven!

Aanbevolen artikelen