search
Deze 'The Boys'-sterren zouden moorden voor een plekje in 'Gen V'

Deze 'The Boys'-sterren zouden moorden voor een plekje in 'Gen V'

Frenchie en Kimiko in Gen V? Hun acteurs zien dit wel zitten.

Adriënne Koolen
Het universum van The Boys heeft zich onlangs uitgebreid met de nieuwe spin-off Gen V. De serie kreeg alleen maar positieve reacties van zowel critici als fans, maar ook van acteurs! Enkele The Boys-sterren zouden namelijk heel graag een plekje krijgen in de nieuwe hitserie.

Karen Fukuhara en Erin Moriarty zijn onlangs naar een stripconventie geweest en hier hebben ze onthuld dat ze al enkele gesprekken hebben gehad over een rol in het tweede seizoen van Gen V.

Hoop op een rol in de spin-off


Fukuhara zei dat "Frenchie en Kimiko op de één of andere manier moeten verschijnen" in Gen V, aangezien "ze ergens op de wereld op missie moeten zijn". Moriarty sloot zich hierbij aan. Lees hieronder zijn quote:

"Ik zou heel graag in [Gen V] willen spelen. Maar ik ben er ook helemaal voor dat de personages er niet zonder reden in moeten komen. Niet alleen om mensen naar hen te laten kijken."

Logische opmerking


De opmerking van Moriarty sluit aan bij het idee van maker Eric Kripke. Personages moeten niet zomaar in een verhaal geschreven worden, alleen omdat het kan. De personages moeten een duidelijke rol hebben in de serie en een extra laag betekenis geven.Hopelijk wordt er een spannend verhaal bedacht voor Frenchie en Kimiko, want fans kunnen geen genoeg krijgen van hen.

Te streamen op Prime Video


Stream Gen V op Prime Video.

Aanbevolen artikelen