search
Dit is de nu stinkend rijke winnaar van 'Squid Game: The Challenge': wint miljoenen

Dit is de nu stinkend rijke winnaar van 'Squid Game: The Challenge': wint miljoenen

Het bekende spelprogramma van Netflix is klaar en deze vrouw neemt 4,56 miljoen dollar mee naar huis.

Bram de Groot
Na het eerste seizoen van Squid Game in 2021 verscheen een paar weken geleden de spelshow Squid Game: The Challenge op Netflix. Recent werdem de laatste afleveringen online gezet, en nu is de winnaar bekend.

De winnaar heeft maar liefst 455 andere spelers verslagen. In tegenstelling tot de serie hebben de verliezers het spel - logischerwijs - wel overleefd. Maar wie is eigenlijk die winnaar van de ongelofelijke 4,56 miljoen dollar?

Winnaar


Het eerste seizoen van Squid Game: The Challenge is gewonnen door speler 287 en ze heet Mai Whelan. De 55-jarige vrouw kan dus de dikke 4,5 miljoen dollar bijschrijven. Whelan is geboren in Vietnam en woont in Fairfax County, Virginia in de Verenigde Staten.

Ze werkte voorheen bij de Noord-Amerikaanse immigratiedienst. Die baan zal ze nu ongetwijfeld hebben opgezegd. Haar Netflix-bio: "Mai houdt van tuinieren en reizen, en ze is van plan allianties te kiezen die in haar voordeel zullen werken. Als ze wint, is ze van plan op zoek te gaan naar een huis waar ze haar pensioen kan doorbrengen."

Steen Papier Schaar


In de finale-afleveringen van Squid Game: The Challenge versloeg ze Player 016 en Player 451, de laatste met een paar potjes Steen Papier Schaar. Check hieronder de beelden van de overwinning, mocht je geen zin hebben om Netflix op te starten.Overigens was er deze week meer goed nieuws over het spelprogramma. Het tweede seizoen van Squid Game: The Challenge heeft namelijk groen licht gekregen.


Aanbevolen artikelen