search
Eerste blik op 'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry', al moet je wel geduld hebben
Series / Trailer

Eerste blik op 'IT'-prequelserie 'Welcome to Derry', al moet je wel geduld hebben

De allereerste beelden over de voorgeschiedenis van Derry zijn nu te bekijken.

De eerste keer dat over een It-prequelserie werd bericht was in 2022 door Variety. De regisseur van de twee films Andy Muschietti was deze aan het ontwikkelen, samen met Barbara Muschietti en Jason Fuchs.

De serie zal onder andere de voorgeschiedenis van de afgrijselijke Pennywise (Bill Skarsgård) laten zien. HBO laat nu de eerste officiële beelden zien, hoewel de première pas in 2025 is.

Voorkeur


Stephen Kings bestseller It was voor het eerst te zien als een succesvolle miniserie, met Tim Curry in de rol van Pennywise.

De clown is slechts een van de gedaantes van It, een kwaadaardig wezen dat onder Derry verblijft. It wordt eens in de dertig jaar wakker om zich te voeden. Dit betreft de emoties en vooral de angsten van de slachtoffers, waarbij het monster een voorkeur heeft voor kinderen.

Cast en overigen


De hoofdrollen worden gespeeld door Jovan Adepo, Chris Chalk, Taylour Paige en James Remar. Een vaste rol is weggelegd voor Madeleine Stowe. Jason Fuchs en Brad Caleb Kane zijn de showrunners, terwijl Muschietti een aantal afleveringen zal regisseren.

De beelden uit Welcome to Derry starten vanaf 1:35:



Welcome to Derry wordt in de loop van 2025 verwacht op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen