search
Millie Gibson onthult intrigerende dynamiek tussen Vijftiende Doctor en nieuwe reisgenoot in 'Doctor Who'

Millie Gibson onthult intrigerende dynamiek tussen Vijftiende Doctor en nieuwe reisgenoot in 'Doctor Who'

Gibson en Gatwa zullen een andere dynamiek en energie toevoegen aan Doctor Who

Daan Kusen
Met nog één jubileumaflevering te gaan is de spanning voor de Doctor Who kerstspecial heel hoog. Naast Ncuti Gatwa als de Vijftiende Doctor, zullen we ook kennis maken met Millie Gibson als reisgenoot Ruby Sunday.

In een interview met Total Film geeft Gibson een kleine hint naar wat we in de kerstspecial, en het vijftiende seizoen van Doctor Who kunnen verwachten.

Unieke dynamiek


Ruby Sunday heeft een bijzondere band met Gatwa's Vijftiende Doctor, een die, volgens Gibson nog niet eerder is vertoond.

"Ze is heel cool! Ik heb dit al eerder gezegd, maar ik denk dat haar dynamiek met de Doctor veel lijkt op twee meisjes op school die roddelen. Ik denk dat de Doctor dat soort dynamiek nog niet eerder heeft gehad. Het is echt prachtig om tot leven te zien komen wanneer je ernaar kijkt," aldus de actrice.

De kerk op Ruby Road


Ruby Sunday (Gibson) en de gloednieuwe Vijftiende Doctor (Gatwa) zullen officieel worden geïntroduceerd in de kerstspecial, getiteld The Church on Ruby Road.Gatwa's Doctor krijgt al meteen bijval. Bijvoorbeeld van voormalig Torchwood-ster John Barrowman: "Gatwa zal andere dynamiek en energie aan de serie geven."

Eerdere Doctors


Omdat het dit jaar de zestigste verjaardag van de show is hopen fans nog steeds op een glimp van hun favoriete Doctor op te vangen. Naast David Tennant's terugkeer als Veertiende Doctor zou er ook gehint worden naar namen als Tom Baker (Vierde Doctor) en afzwaaiend Dertiende Doctor Jodie Whittaker.Voor het zover is zal er op 9 december nog één special te zien zijn, genaamd The Giggle. De kerstspecial van Doctor Who zal op 25 december op Disney+ en de BBC iPlayer te zien zijn.


Aanbevolen artikelen