search
Fans gaan uit hun dak door nieuwe 'Peaky Blinders'-update van Cillian Murphy

Fans gaan uit hun dak door nieuwe 'Peaky Blinders'-update van Cillian Murphy

Margot Robbie blijkt groot fan van 'Peaky Blinders', dus stelde ze een belangrijke vraag over de serie aan Cillian Murphy.

Nina Beerendonk
Cillian Murphy is nog steeds druk met alle media vanwege het succes van Oppenheimer. In een recent interview met Variety nam hij plaats tegenover Barbie-ster Margot Robbie om het te hebben over de twee populaire films, en het Barbenheimer fenomeen dat ontstond vanwege hun gelijktijdige release.

Maar naast Oppenheimer, is Murphy natuurlijk vooral beroemd om zijn rol als Tommy Shelby in Peaky Blinders. Robbie is groot fan van deze serie, dus vroeg ze Murphy of er nog plannen zijn voor een film als vervolg op het laatste seizoen.

Geruchten


Er gaan al een tijdje geruchten rond over een Peaky Blinders-film. Volgens sommige bronnen zou deze al in de maak zijn, maar er is verder nog erg weinig informatie over bekend. Dat is ook ongetwijfeld waar de vraag van Robbie vandaan kwam, en Murphy gaf hier antwoord op.

De Ierse acteur bleef vaag in zijn antwoord, maar wist fans toch erg enthousiast te maken: "Ik sta open voor het idee. Ik heb altijd gedacht dat als er meer verhaal te vertellen valt, dat een optie is". Hij zei daarbij wel dat hij de finale van de serie perfect vond, en dat hij juist een fan was van de ambiguïteit daarin.

Grote rol


Ook benoemde hij dat het soms moeilijk kan zijn om van een serie naar een film format te gaan. Toch leek zijn reactie over de grote lijn positief. Wat we nu over de film weten, is dat deze zich hoogstwaarschijnlijk tijdens de Tweede Wereldoorlog zal afspelen. Gezien het einde van de serie, lijkt het essentieel dat Murphy een grote rol speelt in de film.Bekijk Peaky Blinders op Netflix.Aanbevolen artikelen