search
'Bridgerton' seizoen 3 update: eindelijk meer duidelijkheid over releasedatum
Series / Nieuws

'Bridgerton' seizoen 3 update: eindelijk meer duidelijkheid over releasedatum

Alle hoop dat 'Bridgerton' seizoen 3 dit jaar nog zou verschijnen is inmiddels vervlogen.

Er is goed nieuws voor kijkers van Bridgerton! Althans, het nieuws zelf is misschien niet precies wat fans wilden horen. Maar na al het wachten geeft deze update in ieder geval wat duidelijkheid.

Veel fans van Bridgerton hoopten dat het derde seizoen in december van dit jaar nog uit zou komen. Naarmate de tijd vorderde leek dat echter steeds onwaarschijnlijker te worden, want er is nog geen releasedatum bekend gemaakt en ook nog geen promotiemateriaal verschenen.

Geen grote onthulling


Nu is er eindelijk wat meer duidelijkheid voor fans, aangezien actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) heeft bevestigd dat het nieuwe seizoen in 2024 zal verschijnen. Dat betekent dus helaas wel dat we nog een tijdje geduld moeten hebben.

De actrice sprak in een interview met The Six O'Clock Show voor het eerst sinds de SAG-AFTRA-staking over Bridgerton. Hoewel velen dachten dat Coughlan misschien een grote onthulling zou doen, bleef dat uit. Wel gaf de actrice wat informatie over de inhoud van het seizoen en een richtlijn voor de release.

Ongeduldig


Coughlan zei onder andere dat ze zelf ook nog geen releasedatum heeft: "Ik heb zoiets van: ‘Jij denkt dat je ongeduldig bent? Je hebt geen idee hoe ongeduldig ik erover ben.’ Het komt eindelijk uit in 2024 en het was een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik wil gewoon dat mensen het nu zien. Ik heb nog geen datum, dus ik controleer elke dag mijn e-mails".



Helaas valt er verder niet veel te zeggen over seizoen 3. Wat wel bekend is, is dat het seizoen zich zal concentreren op het liefdesverhaal tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Volgens hetzelfde interview met Nicola zal het seizoen een paar klassieke romcom-elementen bevatten. Bekijk de vorige seizoenen van Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen