search
Huh?! Winnaar 'Squid Game: The Challenge': nog steeds geen prijzengeld ontvangen en het is bijna een jaar later

Huh?! Winnaar 'Squid Game: The Challenge': nog steeds geen prijzengeld ontvangen en het is bijna een jaar later

De op-een-na-grootste geldprijs in de geschiedenis van Amerikaanse realityseries is nog steeds niet binnen.

Valeria Milić
Mai Whelan is de winnaar van Squid Game: The Challenge, wat betekent dat ze $ 4,56 miljoen mee naar huis mocht nemen. Hoewel het filmen in februari van dit jaar al is afgerond, heeft ze tot op heden nog geen cent gezien.

Deze onthulling deed de 55-jarige Whelan in een interview met The Sunday Times. Ze bekende zich een beetje als Jerry Maguire te voelen in de gelijknamige film: "Show me the money!"

Ralph Lauren en Jimmy Choo


Je kunt je als kijker voorstellen dat Whelan zich zo voelt. In de VS is er slechts een realityshow met een hoger geldbedrag. Dit betreft The X Factor: de winnaar krijgt hierin een contract ter waarde van $ 5 miljoen aangeboden.

Whelan heeft gelukkig niet al te veel geld uitgegeven sinds haar overwinning. Ze kocht een zwarte jurk van Ralph Lauren, schoenen van Jimmy Choo en liet zich een nieuw kapsel aanmeten. "Dat waren welverdiende uitgaven," gaf ze aan The Sunday Times aan.

Voorwaarden


Vanity Fair stak een licht op met betrekking tot het prijzengeld. Een bron die betrokken is bij de productie informeerde het blad dat er bepaalde voorwaarden aan het uitkeren van de prijs zijn verbonden.Volgens deze medewerker wordt het geld pas uitgekeerd nadat de laatste aflevering is uitgezonden. In dat geval kan Whelan binnenkort van haar geld gaan genieten.

Squid Game: The Challenge kun je streamen op Netflix.


Aanbevolen artikelen