search
'Yellowstone'-maker Taylor Sheridan klaagt acteur uit de serie aan (en het is niet Kevin Costner)
Series / Nieuws

'Yellowstone'-maker Taylor Sheridan klaagt acteur uit de serie aan (en het is niet Kevin Costner)

Het botert niet echt tussen Taylor Sheridan en de acteurs uit 'Yellowstone'...

Er is weer gedoe in het land van Yellowstone. Maker Taylor Sheridan heeft een van de acteurs uit de serie aangeklaagd. Dit keer is het niet Kevin Costner (John Dutton) maar Cole Hauser (Rip Wheeler) die eraan moet geloven.

De afgelopen maanden was er veel gedoe rondom de serie, vanwege de controversiële exit van Costner. Het lijkt er nu op dat er weer een ander probleem gaande is. Volgens The Hollywood Reporter heeft het bedrijf van Sheridan, genaamd Sheridan’s Bosque Ranch, het bedrijf van Hauser aangeklaagd.

Identiek logo


Hauser heeft een koffiebedrijf genaamd Free Rein. Sheridan beweert dat het logo van Hausers bedrijf identiek is aan het logo van zijn eigen bedrijf. Beide logo's lijken op veemerken, dus bepaalde markeringen die aan vee gegeven worden.

Het bedrijf van Sheridan beweert dat het bedrijf van Hauser doet aan "inbreuk op handelsmerken, oneerlijke concurrentie en valse reclame". Ook wordt er geclaimd dat Free Rein het laat lijken alsof ze geaffilieerd zijn met Bosque Ranch.

Laatste deel


Momenteel hebben Sheridan en Hauser nog geen publiekelijk commentaar gegeven op de zaak. Aangezien het laatste deel van Yellowstone nog gefilmd moet worden en Rip Wheeler daarin een grote rol speelt, wordt het spannend om te zien hoe dat in zijn werk zal gaan.



Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen