search
Jennifer Aniston was niet meteen fan van bepaalde 'Friends'-collega
Series / Nieuws

Jennifer Aniston was niet meteen fan van bepaalde 'Friends'-collega

Jennifer Aniston was op het begin een beetje bang voor een van haar 'Friends'-collega's.

Eén ding dat de sitcom Friends nog beter en geloofwaardiger maakt, is het feit dat de hoofdacteurs uit de serie in het echt ook bevriend zijn geraakt. De grappen werken daardoor nog beter, omdat de acteurs precies op elkaar afgestemd waren. Maar deze vriendschap was er niet vanaf het begin.

De acteurs uit Friends zijn niet meer vaak samen te zien, maar ze benoemen wel vaak dat hun band nog net zo hecht is als voorheen. Dat bleek ook recent na het tragische overlijden van Chandler-acteur Matthew Perry. Toch heeft Jennifer Aniston toegegeven dat ze niet ieder castlid meteen vertrouwde.

Macho imago


Zoals de fanatieke Friends-fans wel zullen weten, was de Joey die we nu kennen oorspronkelijk niet op deze manier geschreven. Het personage had namelijk eigenlijk veel arroganter en irritanter moeten zijn. De manier waarop Matt LeBlanc hem speelde zorgde er echter voor dat hij veel sympathieker werd.

Hoewel dat natuurlijk iets positiefs was, betekende dit wel dat Aniston op het begin een klein beetje geïntimideerd was door hem. Dit zat hun werk niet in de weg, maar het kostte de actrice wel even tijd om aan zijn macho imago te wennen.

Bang


Een jaar na de release van het eerste seizoen zei ze het volgende tegen People Magazine: "Ik was bang voor dat soort mannen. Hij vindt het nu heel grappig. En eigenlijk kan hij mij nu net zo goed op mijn gemak stellen als Courteney of Lisa dat kunnen".



Bekijk Friends op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen