search
Wordt seizoen 4 van 'Star Wars: The Mandalorian' getransformeerd tot een film?
Series / Nieuws

Wordt seizoen 4 van 'Star Wars: The Mandalorian' getransformeerd tot een film?

Fans hebben al een hele tijd gewacht op seizoen 4, maar gaat deze eigenlijk wel komen?

Iedere Star Wars-fan houdt van Star Wars: The Mandalorian met de getalenteerde Pedro Pascal als Din Djarin. De serie bestaat uit drie populaire seizoenen, maar er zijn geruchten dat er geen vierde gaat komen. Het vierde seizoen zal namelijk misschien een film worden.

Hollywood-insider en -kenner Jeff Sneider zegt dat het zeer mogelijk is dat door de stakingen van de schrijvers en acteurs eerder dit jaar een vierde seizoen niet meer mogelijk is. In plaats van een seizoen zal er dan gekozen worden om een film te maken.

De Hot Mic-podcast


Dit nieuws vertelde Sneider laatst op zijn Hot Mic-podcast. Als dit werkelijk het geval is, is dit zeer recentelijk besloten. The Mandalorian-maker Jon Favreau zei namelijk eerder dit jaar op BFM TV dat hij seizoen 4 al had geschreven.

Hij legde uit dat hij samen met producer Dave Filoni eerder dit jaar, tijdens de postproductie, begonnen was met het schrijven van seizoen 4. Filoni regisseert Ahsoka en de twee mannen hebben veel gepuzzeld om beide verhaallijnen op elkaar aan te laten sluiten, zodat er geen plotgaten zijn.

Wel of geen film?


Er is nog niks bevestigd vanuit Disney of het officiële Star Wars-team. Tot nu toe zijn de geruchten dan ook niets meer dan dat: geruchten.Stream The Mandalorian op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen