search
Verbluffend verband tussen pilot en seriefinale van 'The Big Bang Theory' onthuld
Series / Nieuws

Verbluffend verband tussen pilot en seriefinale van 'The Big Bang Theory' onthuld

Het detail dat niemand ooit is opgevallen: de speciale connectie tussen de pilot en de seriefinale.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van je favoriete serie. Zeker niet als die serie ruim tien jaar geduurd heeft. Je hebt dan waarschijnlijk zowel gelachen met de serie als gehuild. Kortom, de serie betekent dan heel veel voor je.

The Big Bang Theory was dit voor heel veel kijkers en het was dan ook bitterzoet maar eigenlijk gewoon hartverscheurend toen de serie tot een einde kwam. Natuurlijk zat dit er ooit aan te komen, want geen enkele serie kan eeuwig duren.

Het afscheid verzachten


De schrijvers van The Big Bang Theory wisten heel goed dat dit een pijnlijk moment zou zijn voor de fans en daarom hebben ze het afscheid iets minder verdrietig proberen te maken.

Zo kregen alle personages een goed einde. Daarnaast zijn er veel hints geweest naar het eerste seizoen. Veel van deze hints zijn al ontdekt, maar sommige details zijn toch onopgemerkt gebleven.

Het shirt van Penny


Penny heeft in de allerlaatste scène hetzelfde shirt aan dat ze droeg in de pilot-aflevering toen ze Leonard en Sheldon voor het eerst ontmoette. In de laatste aflevering zit ze giechelend tussen haar vrienden in, met een schattig lichtblauw shirt dat heel erg bekend voorkomt.



The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen