search
Spionagehit 'The Night Agent' op Netflix introduceert nieuwe Hollywoodster in seizoen 2
Series / Nieuws

Spionagehit 'The Night Agent' op Netflix introduceert nieuwe Hollywoodster in seizoen 2

De succesvolle thriller krijgt er in het volgende seizoen een ster van formaat bij.

In maart van dit jaar verscheen voor het eerst de Netflix-original The Night Agent en bleek zodanig succesvol dat er binnen no-time een tweede seizoen besteld werd. Netflix heeft voor seizoen twee alvast een nieuwe Hollywoodster binnengehaald.

Momenteel staat The Night Agent op de zesde plaats in de Netflix Most Popular TV-lijst, met 168,7 miljoen uur bekeken in de eerste paar dagen na de release. Hoofdrolspelers Gabriel Basso en Luciane Buchanan hopen met nieuwe aanwinst Amanda Warren een net zo succesvol tweede seizoen te maken.

Meters gemaakt


Warren is ook wel bekend van haar rol naast Jamie Foxx in het veelgeprezen juridische drama The Burial. Naar verluidt krijgt ze in het door Shawn Ryan gecreëerde The Night Agent een grote rol.

Ryan heeft wel eens aangegeven dat elk seizoen van de serie een op zichzelf staand verhaal zal zijn, met nieuwe verhaallijnen en personages. Warren zal het personage van Catherine Weaver vertolken, een veteraan van het topgeheime Night Action-onderzoeksprogramma, dat verschillende Night Agents traint en overziet.

Een echte spionage-thriller


De spionagehit The Night Agent van Netflix is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Matthew Quirk en volgt FBI-agent Peter Sutherland (Basso), die de telefoon in de kelder van het Witte Huis beheert, tot deze plots overgaat, waardoor hij betrokken raakt bij een gevaarlijk complot dat uiteindelijk leidt naar de Oval Office.



Kijk alle afleveringen van The Night Agent op The Night Agent.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen