search
Seizoen 2 onverwachte spionagehit 'The Night Agent', alles wat je wilde weten

Seizoen 2 onverwachte spionagehit 'The Night Agent', alles wat je wilde weten

De verfilming werd een daverend succes en kreeg binnen twee weken een tweede seizoen.

Valeria Milić
The Night Agent is een verfilming van het boek van Matthew Quirk en bewerkt door veteraan Shawn Ryan (The Shield, S.W.A.T.). Na het officiële akkoord door Netflix bleef het een tijdje stil.

De Hollywood-staking heeft natuurlijk zo zijn invloed gehad. Sommigen speculeerden dat de snelle beslissing een tactische zet was aangezien de staking al een tijdje in de lucht hing.

Overwegend nieuwe gezichten


Ryan heeft in een interview met Collider aangegeven dat het tweede seizoen een nieuw verhaal zal betreffen op een nieuwe locatie. Hij zei hierover het volgende: "Een klein aantal personages uit het eerste seizoen keert terug, maar het zullen overwegend nieuwe gezichten zijn". We krijgen dus wel oude bekenden te zien, maar dit zal waarschijnlijk in kleine rollen zijn.

Spijkers met koppen


Nu de schrijversstaking erop zit kunnen er weer spijkers met koppen geslagen worden. Netflix heeft officieel aangekondigd dat de schrijverskamer voor The Night Agent weer open is, hetgeen betekent dat er weer scenario's geschreven worden. Van die kant zit er dus schot in de zaak, het wachten is nu op de acteursvakbond SAG-AFTRA die momenteel met de AMPTP aan het onderhandelen is.Wanneer te zien?


Op dit moment is om begrijpelijke redenen nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen uitkomt. In principe kan met filmen begonnen worden als de acteursstaking ten einde is. Met een beetje geluk kunnen de kijkers in 2024 weer smullen van een nieuw seizoen van deze knaller. Seizoen 1 van The Night Agent is in de tussentijd te streamen op Netflix.


Aanbevolen artikelen