search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Apple+-series zijn monsterlijk goed
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Apple+-series zijn monsterlijk goed

Volgens de recensenten van SerieTotaal zijn dit de beste Apple-series van het moment.

Van mooie kostuumdrama's tot epische monstergevechten - Apple TV+ weet op veel vlakken van wanten. De recensenten van SerieTotaal helpen je op weg en delen wat de beste Apple-series zijn van het moment.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Apple TV+ van de afgelopen tijd.

Monarch: Legacy of Monsters




★★★★☆

Synopsis: Een jaar na de wederopstanding van Godzilla, onderzoeken halfbroer en -zus Cate en Kentaro Randa de connectie van hun vermiste vader Hiroshi met Monarch, de geheime organisatie die reuzenmonsters bewaakt die bekend staan als Titans.

Recensie: "'Monarch: Legacy of Monsters' is heerlijk popcornvermaak met een hoge productiewaarde en voldoende emotionele, plotmatige én monstermassa, dus kom maar op met dat tweede seizoen!"

Lees de rest van de recensie.

Slow Horses seizoen 3





★★★☆☆

Synopsis: Vertelt het verhaal van een team van Britse inlichtingenagenten die allemaal fouten hebben gemaakt die hun carrière beëindigen en die vervolgens op een vuilnisbeltafdeling van MI5 werken die Slough House heet.

Recensie: "'Slow Horses' heeft dan weer wel makers die weten hoe ze iets spannend en vermakelijk moeten maken. Er is geen gebrek aan actie, wendingen, vechtscènes en schietpartijen, waardoor ook dit seizoen weer voorbij vliegt. Dus zwak plot of niet, deze serie blijft lekker wegkijken."

Lees de rest van de recensie.

The Buccaneers





★★★☆☆

Synopsis: De komst van een groep Amerikaanse vriendinnen in de Londense samenleving van 1870 resulteert in een cultuurclash, met verschillende benaderingen van traditie.

Recensie: "Waar series als deze doorgaans misogyne ondertonen aan vriendschappen geven, steunen de vrouwen in 'The Buccaneers' elkaar altijd. In het acteerwerk worden de onderlinge banden met zoveel liefde neergezet dat elke lach en elke traan geloofwaardig zijn."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen