search
Op deze datum zie je eindelijk 'Bridgerton' seizoen 3 (maar nog niet helemaal)

Op deze datum zie je eindelijk 'Bridgerton' seizoen 3 (maar nog niet helemaal)

Het derde seizoen van 'Bridgerton' zal worden verdeeld over twee releasedata.

Mitchell van Vuren
Na lang wachten weten we eindelijk wanneer Bridgerton seizoen 3 zal gaan uitkomen, maar het nieuws van Netflix komt met een twist. Het platform heeft namelijk besloten om het seizoen in twee delen uit te gaan brengen.

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 zal verschijnen op 16 mei, en het tweede deel op 13 juni. Dit is de eerste keer dat een seizoen van Bridgerton wordt opgesplitst.

Synopsis


De officiële synopsis van het derde seizoen luidt: "Penelope Featherington heeft eindelijk haar lang gekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton opgegeven nadat ze zijn laatdunkende woorden over haar heeft gehoord... Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een echtgenoot te nemen, bij voorkeur een die haar genoeg onafhankelijkheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen."De synopsis gaat verder: "Maar door gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt op spectaculaire wijze. Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look. Maar hij is ontmoedigd als hij zich realiseert dat Penelope, de enige persoon die hem altijd waardeerde zoals hij was, hem de koude schouder geeft."

Release


In 2024 zal het derde seizoen van Bridgerton dus verdeeld over 16 mei en 13 juni uitkomen.Bekijk de eerdere seizoenen van Bridgerton nu bij Netflix.Aanbevolen artikelen