search
Netflix komt met speciale aankondiging rond een van zijn grootste successen
Series / Nieuws

Netflix komt met speciale aankondiging rond een van zijn grootste successen

Ondanks dat de animeserie al bestaat, vindt Netflix dat het een eigen versie kan gebruiken.

Afgelopen augustus kwam Netflix met de real-life bewerking van het razendpopulaire One Piece. Het verhaal, bedacht door Eiichiro Oda, bleek op Netflix zo succesvol dat de streamingdienst hier meer in ziet.

Voordat Netflix de real-life versie maakte was One Piece bekend als Manga-strip en een animeserie, die al sinds 1999 wordt gemaakt. Ondanks de huidige, lopende, animeserie heeft Netflix aangekondigd met een eigen animeserie te komen, getiteld The One Piece.

Het wordt onderscheidend genoeg


Netflix belooft dat de serie "onderscheidend" zal zijn van de lopende serie. Het doel is om kijkers een frisse maar vertrouwde ervaring te bieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde visuele technologie om Luffy's avonturen in de geliefde East Blue-saga opnieuw voor te stellen.

One Piece van Netflix volgt de buitenaardse avonturen van Monkey D. Luffy (Iñaki Godoy) en zijn piratenbemanning terwijl ze exotische eilanden verkennen en eindeloze oceanen doorkruisen op zoek naar de ultieme schat, de 'One Piece', om de volgende Pirate King te worden.

Meer van Oda


Het blijft echter niet alleen bij One Piece. Netflix heeft ook aangekondigd dat het een andere manga van Oda zal bewerken, namelijk Monsters 103 Mercies Dragon Damnation. Het wordt weer een toevoeging aan de samenwerking tussen Oda en Netflix na het succes van One Piece, dat inmiddels is vernieuwd voor een tweede seizoen.



Kijk nog eens alle afleveringen van One Piece op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen