search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series stelen absoluut de show
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series stelen absoluut de show

Dit zijn volgens onze recensenten de huidige gangmakers op Netflix.

Van komische nepfamilies tot gruwelijke oorlogstaferelen - het is allemaal te vinden in de catalogus van Netflix. De recensenten van SerieTotaal delen hun beste tips voor een nieuwe serie en lichten hun keuzes toe.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Analog Squad





★★★★☆

Synopsis: Een slinkse man van middelbare leeftijd verneemt dat zijn vader, die hij lang niet heeft gezien, ziek is. Hij stelt een nepfamilie samen om hem een laatste bezoek te brengen.

Recensie: "Gedurende acht vermakelijke afleveringen duiken we steeds verder terug in de familiegeschiedenis van [hoofdpersoon] Pond, die altijd geprobeerd heeft om de beste keuzes te maken voor zijn familie, ook al pakten die keuzes voor hemzelf vaak slecht uit."

Lees de rest van de recensie.

Sweet Home seizoen 2





★★★★★

Synopsis: Hyun, een eenzame middelbare scholier die zijn hele familie verloor in een vreselijk ongeluk, wordt gedwongen zijn huis te verlaten en moet een nieuwe realiteit onder ogen zien waarin monsters de hele mensheid proberen uit te roeien. Nu moet hij tegen de klok vechten om te redden wat er over is van de mensheid voordat het te laat is.

Recensie: "Waar het eerste seizoen zich richtte op de paniek rondom de onverklaarbare verschijning van monsters, daar gaat het tweede vooral over het achterhalen van het ontstaan van deze schepsels… zoals we van Zuid-Koreaanse horror mogen verwachten komt de anatomie van de mens ongeremd visueel in beeld. Gruwelijke laboratoriumtaferelen, exploderende ingewanden en alles wat niet doodgaat als je er een kogel doorheen jaagt met een vlammenwerper in de fik zetten."

Lees de rest van de recensie.

World War II: From the Frontlines





★★★☆☆

Synopsis: Deze docuserie brengt WO II op unieke wijze tot leven met behulp van verlevendigd archiefmateriaal en stemmen van alle zijden van het conflict.

Recensie: "De zesdelige documentaire is vooral op visueel gebied een uitblinker. Filmtechniek blijft zich altijd ontwikkelen en daarmee ook de methoden voor het oppoetsen van oud archiefmateriaal. Waar we de Tweede Wereldoorlog voorheen enkel konden zien door korrelige zwart-witbeelden, zien we nu vloeiend beeldmateriaal van hoge kwaliteit met spectaculaire kleuren."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen