search
Krijgt 'The Book of Boba Fett' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'The Book of Boba Fett' een tweede seizoen?

Hoofdrolspeler Temuera Morrison laat weten wat hij tot op heden heeft vernomen over een mogelijk vervolgseizoen.

Star Wars: The Book of Boba Fett werd gepresenteerd als een miniserie vooraf aan zijn debuut in 2021 op Disney+, maar na het succes ervan bij de kijkers vragen veel fans zich af of er niet tóch een tweede seizoen in zit.

Hoofdrolspeler Temuera Morrison lijkt in elk geval nog niks gehoord te hebben over de terugkeer van de iconische premiejager. Tijdens een interview gaf hij aan wel degelijk te willen terugkeren, maar dat het stil is aan de kant van Lucasfilm en Disney.

Wanneer meer Boba?


Maar het lijkt ons sterk dat we Boba Fett niet meer in live-action vorm gaan zien, zeker gezien het feit dat er een Star Wars-film van Dave Filoni komt waarin de gebeurtenissen uit The Mandalorian, Ahsoka en The Book of Boba Fett samenkomen.

We zagen Morrison voor het eerst als Fett in seizoen 2 van The Mandalorian, waarin duidelijk werd dat het personage de 'dodelijke' gebeurtenissen uit Return of the Jedi had overleefd.

Te weinig Boba?


The Book of Boba Fett liet zien wat het personage nadien heeft moeten doorstaan, maar liet ook zien wat er gebeurde nadat hij Din Djarin ontmoette.



Een van de grootste kritieken op The Book of Boba Fett was het feit dat de serie te vaak leunde op de aanwezigheid van personages als Ahsoka Tano, Din Djarin en zelfs Luke Skywalker.

Matig enthousiast


Critici waren lauw over de serie: op Rotten Tomatoes was slechts 66% van de recensies positief. En de publieksreactie op dezelfde site is 53% positief.

The Book of Boba Fett is nog steeds te streamen via Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen