search
Onder deze voorwaarde keert 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch terug
Series / Nieuws

Onder deze voorwaarde keert 'Sherlock' met Benedict Cumberbatch terug

Mede-maker Steven Moffat heeft onthuld dat er maar één reden is die de serie weerhoudt om terug te keren.

Benedict Cumberbatch is één van de beste acteurs in Hollywood op dit moment en hij heeft dan ook heel wat iconische rollen gespeeld. Zo speelt hij Doctor Strange in het MCU, maar er is één rol die hem zijn bekendheid heeft gegeven.

Cumberbatch speelde vanaf 2010 iedereens favoriete detective, Sherlock Holmes, in de serie Sherlock. Deze serie was ongelofelijk populair bij de kijkers en fans wilden logischerwijs meer seizoenen.

Terugkeren?


De serie bestaat uit vier geweldige seizoenen, maar er is misschien een manier waarop de serie een comeback kan maken. Maker Steven Moffat heeft aan Devdiscourse laten weten dat een terugkeer geen "volledig gesloten deur" is.

Bijna de hele cast is bereid om terug te komen voor een nieuw seizoen. Het enige wat de serie weerhoudt om terug te komen zijn Benedict Cumberbatch en Martin Freeman (John Watson).

Andere projecten


Beide acteurs zijn "bezig met grotere en betere projecten", aldus Moffat. Als de twee acteurs bereid zijn tijd te maken in hun drukke schema voor Sherlock, is er dus zomaar een grote kans dat er een vijfde seizoen komt.Stream Sherlock op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen