search
'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner neemt afscheid van 2023 omringd door vrouwen
Series / Celebrity

'Game of Thrones'-actrice Sophie Turner neemt afscheid van 2023 omringd door vrouwen

Sophie Turner heeft geen makkelijk jaar gehad, maar gelukkig stonden haar vriendinnen aan haar zijde.

2023 was een belangrijk jaar voor Sophie Turner. De Game of Thrones-actrice heeft heel wat grote en emotionele momenten gehad in 2023, maar ze heeft het jaar met een nóg grotere knaller afgesloten.

Een slechte gebeurtenis kan zomaar je hele jaar verpesten, maar dit was niet het geval voor Turner. Hoewel haar scheiding met haar ex-man Joe Jonas in september 2023 officiëel was, heeft ze dit niet haar jaar laten verpesten.

Een knallend einde


Na een moeilijk jaar voor Turner heeft de actrice een knallende afsluiting gehad door de steun van een paar belangrijke mensen. In een Instagram-post laat Turner weten hoe dankbaar ze is voor al haar vriendinnen.

In het bijschrift schreef Turner: "2023 was het jaar van de meiden. De voorspelling voor 2024 ziet er redelijk consistent uit." Hiermee laat ze dus weten hoe veel haar vriendinnen voor haar betekenen.

De foto’s


Turner heeft verschillende groepsfoto’s gedeeld waarop ze met haar vriendinnen te zien is terwijl ze genieten van een diner, dansen in een park of skiën op de piste. Daarnaast heeft ze ook een foto geplaatst waarop ze te zien is bij een wedstrijd van Kansas City Chiefs met Taylor Swift en Sabrina Carpenter.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen