search
Acteur schokt fans met alarmerende foto: gezicht volledig in puin
Series / Nieuws

Acteur schokt fans met alarmerende foto: gezicht volledig in puin

Robert McElhenney is compleet onherkenbaar in zijn meest recente Instagrampost.

Robert McElhenney heeft fans flink laten schrikken met een foto die hij een paar dagen geleden op Instagram plaatste. De acteur, bekend van It's Always Sunny in Philadelphia en Welcome to Wrexham, ziet er op de foto zo anders uit dat fans hem niet eens herkennen.

Om het nieuwe jaar in te luiden plaatste McElhenney vier dagen geleden een foto op Instagram waarop zijn gezicht compleet opgezwollen is. In de beschrijving van de foto geeft de acteur aan een allergische reactie gehad te hebben op noten.

Echt of make-up?


In de beschrijving schreef hij het volgende: "Afgezien van die lichte allergische reactie op de noten was 2023 een van de beste jaren uit mijn leven. Dank aan de mensen en plaatsen die dit mogelijk hebben gemaakt. Dankzij jullie is mijn leven vol liefde en vreugde. ❤️ Ik heb zo veel zin in 2024. Ik zal uit de buurt blijven van de noten".

Veel van zijn volgers waren in de war door de foto, en wisten niet of wat ze zagen echt was of gecreëerd met make-up. Gelukkig wisten fans van Its Always Sunny in Philadelphia er snel op te wijzen dat de foto achter de schermen van seizoen 16 van de serie was gemaakt.

Geschokt


In de eerste aflevering van dat seizoen had McElhenneys personage Mac een allergische reactie op pinda's, waardoor zijn gezicht volledig opzwol. Hoewel fans dit moment dus zouden moeten herkennen, wist de acteur toch erg veel mensen voor de gek te houden.

Bekijk op instagram


De make-upartiest van de serie kan alle verwarde reactie in ieder geval opvatten als een compliment. Bekijk Its Always Sunny in Philadelphia op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen