search
HBO's hilarische hitserie met Charlie Sheen komt terug voor seizoen 2

HBO's hilarische hitserie met Charlie Sheen komt terug voor seizoen 2

De verzoening tussen maker en acteur is alleen maar geslaagd te noemen.

Glenn Walsh
Hollywoodproducent Chuck Lorre heeft door de jaren heen hit na hit afgeleverd. Van series als The Big Bang Theory, Dharma and Greg en sinds kort het hilarische Bookie op HBO. Voor fans van die laatste serie is er nu goed nieuws.

HBO heeft namelijk officieel bekendgemaakt dat het een tweede seizoen heeft besteld van Bookie. De serie bracht Lorre weer samen met acteur Charlie Sheen, die samen jarenlang werkten aan de sitcom Two and a Half Men, maar met ruzie uit elkaar gingen.

Flinke verzoening


Hoewel Sheen slechts een gastrol heeft in de serie, is er geen twijfel dat de publiciteit rond zijn verzoening met Lorre heeft bijgedragen aan de toenemende interesse in de serie met acteur Sebastian Maniscalco in de hoofdrol.

Hoofd van HBO-komedieseries Amy Gravitt vertelde bij de aankondiging: "De samenwerking tussen Chuck en Sebastian heeft bewezen een winnende combinatie te zijn en we kijken ernaar uit om het verhaal voort te zetten met deze ongelooflijk getalenteerde cast en crew."

Chaos in L.A.


Bookie gaat over een ervaren bookmaker die vecht om te overleven te midden van de legalisatie van het gokken, de almaar toenemende geestelijke stabiliteit van klanten en het snelle leven in Los Angeles.Kijk alle afleveringen van Bookie op HBO Max.

Aanbevolen artikelen