search
Prime Video heeft een enorm kijkcijferkanon te pakken
Series / Nieuws

Prime Video heeft een enorm kijkcijferkanon te pakken

Het spectaculaire tweede seizoen heeft weer bijzonder veel kijkers gescoord.

Amazon's Prime Video kan weer in de handen wrijven bij het zien van de kijkcijfers van de spectaculaire actieserie Reacher. Het is nu officieel een van de meest populaire series op de streamingdienst.

Reacher begon al sterk aan het tweede seizoen, maar nu laten cijfers uit Amerika zien hoe ongelooflijk veel de serie is bekeken. Met de seizoensfinale in aantocht, die volgende week in première gaat, zullen de cijfers hoogstwaarschijnlijk nog veel meer stijgen.

Van miljoenen naar miljarden


De serie, gebaseerd op de boeken van Lee Child en met Alan Ritchson in de hoofdrol, wist in de eerste week van uitkomst maar liefst 1,69 miljard kijkminuten te genereren. Dit is evenveel als het hele vorige seizoen, en ongeveer tien procent minder dan de debuutweek van seizoen één, die toen in zijn geheel werd uitgebracht.

Seizoen twee van Reacher wordt wekelijks uitgebracht en heeft zich in de eerste week al op de tweede plaats van de algemene streamingranglijst in Amerika geplaatst. Alleen de film Leave the World Behind van Netflix deed het beter.

Veteraan op missie


De serie gaat over Jack Reacher, een veteraan die als inspecteur bij de militaire politie heeft gewerkt en nu probeert in het burgerlijke leven te integreren. Hij reist door het land, zonder telefoon op zak en uitgerust met slechts het minimaal benodigde.



Kijk alle afleveringen van Reacher op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen