search
Eindelijk laten de makers van 'Game of Thrones' zich uit over de kritiek op het laatste seizoen

Eindelijk laten de makers van 'Game of Thrones' zich uit over de kritiek op het laatste seizoen

David Benioff en D.B. Weiss kregen een enorme hoop kritiek over zich heen door 'Game of Thrones'.

Bas de Kramer
David Benioff en D.B. Weiss zijn de makers van misschien wel de beste tv-serie aller tijden, Game of Thrones. Toch kregen zij een enorme hoop kritiek over zich heen door de laatste seizoenen.

Inmiddels is er meer dan vijf jaar verstreken sinds het achtste en laatste seizoen van de serie werd uitgezonden. Nog altijd zijn er fans die het einde buitengenwoon fel bekritiseren.

Quote


"Je verwacht altijd dat iedereen van alles houdt wat je doet, en het zou geweldig zijn geweest als 100 procent van de mensen het leuk had gevonden, maar dat deden ze niet," zei Benioff in een interview met The Hollywood Reporter over het laatste seizoen.

"De laatste keer dat ik mezelf Googelde was in 2013, en het stressniveau in mijn leven daalde toen ik was gestopt met 50%. De opmerkingen zijn als een drug, ze maken je vreemd, je knarst met je tanden en je bent de hele tijd gespannen," voegde hij eraan toe. "Dus toen ik stopte met zoeken, veranderde mijn leven van de ene op de andere dag."

Internet


Beide showrunners zijn het erover eens dat er kritiek op hun werk mag zijn, maar stellen ook dat het internet wel erg hard is. "Er gebeurt iets in de online wereld dat dingen in een meer agressieve richting duwt," aldus Weiss hierover.Kijk deze serie op HBO Max.

Aanbevolen artikelen