search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series wil je niet missen

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Disney+-series wil je niet missen

Op Disney+ staan weer nieuwe series die je moet zien van onze recensenten.

Mitchell van Vuren
Van krappe knokpartijen tot intense rechtszaken - op Disney+ komen continu nieuwe series uit die je gezien wilt hebben. De recensenten van SerieTotaal lichten toe welke van de nieuwe series op het platform jij gezien moet hebben.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Disney+ van de afgelopen tijd.

Echo

★★★☆☆

Synopsis: Vijf maanden na de gebeurtenissen in Hawkeye wordt Maya Lopez achtervolgd door Wilson Fisks organisatie. Dit leidt haar terug naar haar geboorteplaats in Oklahoma, waar ze in het reine moet komen met haar verleden, zich opnieuw moet verbinden met haar wortels en haar familie en gemeenschap moet omarmen.

Recensie: "Toch is 'Echo' zeker niet een familiedrama. Maya komt naar haar geboortedorp om Fisks medewerkers op te sporen en zijn waren te saboteren. Oftewel: actie… Veel knokpartijen dus, bij voorkeur in krappe ruimtes, en geen episch spektakel."

Lees de rest van de recensie.

Nada

★★★★☆

Synopsis: De iconische dandy Manuel uit Buenos Aires staat voor de ongekende uitdaging om voor zichzelf te zorgen.

Recensie: "Hoewel we in 'Nada' vooral kennismaken met de elitaire kring rond Manuel, komen er ook andere kleurrijke personages voorbij. Samen met de prachtige architectuur en de warme tinten die door de camera worden gezocht en gevonden, vormt deze serie een reclamespot voor de stad van de gunstige winden. Oh, en dan is er ook nog al dat heerlijke eten."

Lees de rest van de recensie.

Demons & Saviors
★★★☆☆

Synopsis: Christina Boyer werd veroordeeld voor de moord op haar driejarige dochter nadat het publiek speculeerde dat ze telekinetische gaven had. Een team van amateurdetectives, die geloven dat Boyer onschuldig is, onderzoekt de samenzwering achter haar zaak.

Recensie: "Christina zit al dertig jaar in de gevangenis en heeft nog heel wat tijd te gaan, omdat ze is veroordeeld voor de moord op haar driejarig dochtertje. Een Nederlandse 'artivist' gelooft in haar onschuld en probeert samen met drie Amerikaanse studenten haar zaak heropend te krijgen."

Lees de rest van de recensie.

Aanbevolen artikelen