search
Deze 4 bikkelharde thrillerseries op Netflix wil je in één ruk afkijken
Series / Featured

Deze 4 bikkelharde thrillerseries op Netflix wil je in één ruk afkijken

Zet één van deze spannende series op om het barre weer buiten gauw te vergeten.

Voor keiharde thrillers zit je bij Netflix bij het juiste adres. Check snel of je alle onderstaande series al gezien hebt, en zo niet, welke ervan jij vanavond nog op gaat zetten.

Fool Me Once



Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Pieces of Her



Een gewelddadige gebeurtenis onthult een geheim uit het verleden van de moeder van Andy. Tijdens haar zoektocht naar antwoorden wordt ze geconfronteerd met gevaarlijke mensen en ontdekt ze dat deze geschiedenis haar nooit los zal laten. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Stay Close



Zeventien jaar na het verdwijnen van Carlton Flynn gebeurt op exact dezelfde datum precies hetzelfde met Stewart Green. De nieuwe vermissing is de eerste dominosteen in een lange reeks, die de levens van vele betrokkenen overhoop gooit. Bekijk nu bij Netflix.



Copycat Killer



Een seriemoordenaar profiteert van de mediabelangstelling voor zijn moorden en manipuleert zijn slachtoffers, de politie en de media, waardoor de moorden een mediageniek spektakel worden. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen