Chris Vance gecast als schurk Non in 'Supergirl'

De Kryptoniaanse schurk zal het opnemen tegen Kara Zol-El, alias Supergirl.

Zilko Tarici, 14-10-2015 17:47

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat de Kryptoniaanse schurk Non zijn opwachting zal maken in Supergirl, en nu is aangekondigd dat Transporter: The Series-acteur Chris Vance de rol voor zijn rekening zal nemen.
Non werd oorspronkelijk bedacht voor Richard Donners Superman en werd toen gespeeld door Jack O'Halloran. Non speelde ook een grote rol in Superman II, waarin hij onder het gezag stond van Terrence Stamps General Zod. Donner zelf zorgde er ook voor dat Non in de strips terechtkwam. In 2006 schreef de regisseur namelijk samen met Geoff Johns een hele stripreeks.

In Supergirl is Non een voormalige wetenschapper die diende in het Kryptoniaanse leger en sinister is en een kort lontje heeft. Hij is het tegenovergesteld van alles waar Supergirl voor staat. Non blijkt al snel Supergirls grootste tegenstander.

Melissa Benoist (Whiplash) speelt de hoofdrol in de superheldenserie. Daarnaast speelt Mehcad Brooks de rol van James Olsen en Laura Benanti de rol van Alura Zor-El, de Kryptoniaanse moeder van Supergirl. De pilot-aflevering van Supergirl (die op 26 oktober wordt uitgezonden) werd geschreven door Ali Adler (No Ordinary Family) en Greg Berlanti (Arrow, The Flash). Dit duo zal de serie samen met Sarach Schechter en Warner Bros. TV produceren.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: supergirl, calista flockhart, melissa benoist, mehcad brooks, laura benanti, idda goldberg, chris vance

Populair nieuws