search
"Meest walgelijke wat ik moest doen" zegt Sydney Sweeney over schokkende moment in HBO Max-serie 'Euphoria'
Series / Nieuws

"Meest walgelijke wat ik moest doen" zegt Sydney Sweeney over schokkende moment in HBO Max-serie 'Euphoria'

Sydney Sweeney krijgt nog steeds rillingen als ze aan deze scène moet denken: het was "walgelijk".

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sydney Sweeney heeft haar bekendheid te danken aan films zoals Everyone But You en The Voyeurs, maar de serie waar het allemaal mee begon voor de jonge actrice, was Euphoria. Terwijl iedereen aan het wachten is op seizoen 3, deelt de actrice een schokkend moment.

Onlangs verscheen Sweeney op de populaire Hot Ones van First We Feast met gastheer Sean Evans. Tijdens Hot Ones krijgen de geïnterviewden een steeds hetere en pittigere saus die ze op moeten eten tijdens het beantwoorden van de soms net zo pittige vragen.

Een vieze onthulling


Sweeney onthulde tijdens het interview een walgelijk detail over Euphoria. In seizoen 2 moest de actrice namelijk een braakscène filmen en dat was volgens haar het "meest walgelijke" wat ze ooit heeft moeten doen.

De actrice legde uit dat normaal gesproken een soort puree gemaakt wordt van melk en water en andere ingrediënten die vervolgens uitgespuwd moet worden. Helaas voor Sweeney wilde de maker van Euphoria, Sam Levinson, dat niet.

Het ranzige alternatief


Dus Sweeney kreeg een pomp op haar rug geplakt die met een pijp vastzat aan het gebit dat ze in moest doen. "Tijdens de scène vulden ze [haar] mond met braaksel" en op een gegeven moment spoot al dat braaksel uit Sweeneys mond.



De actrice had dus bijna geen controle over de situatie en het is dan ook zeer begrijpelijk dat dit het "meest walgelijke" is dat ze ooit heeft meegemaakt.

Te streamen op HBO


Stream Euphoria op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen