search
Henry Cavill belooft "grote dingen" voor zijn nieuwe serie 'Warhammer 40K'
Series / Nieuws

Henry Cavill belooft "grote dingen" voor zijn nieuwe serie 'Warhammer 40K'

Het contract is zeer recent rondgemaakt met Henry Cavill als producent en als acteur.

Henry Cavill kondigde onlangs aan dat de gameverfilming van Warhammer weer een stap verder is gekomen. De eerste berichten over deze live-actionversie kwamen eind 2022.

Eind 2023 maakte Games Workshop, de makers van de game, bekend dat het contract met Amazon Studios helemaal rond was. Eerder postte Cavill al enthousiaste berichten op Instagram, maar in het interview met Collider deed hij voor het eerst weer een uitspraak.

Adeptus Custodes


De Britse acteur gaf aan dat de ontwikkeling van de serie gestaag vordert. Cavill: "'Warhammer' boekt vooruitgang, dus het gaat goed wat dat betreft. Er komen grote dingen aan en we zijn allemaal enthousiast".

Het is niet bepaald geheim dat Cavill een fan is van de game en speelt deze uiteraard ook zelf. Zijn personage is Adeptus Custodes, dat de Keizer bewaakt.


Warhammer 40K is lang niet de enige serie die Amazon van plan is om te maken. Amazon Studios heeft namelijk ook de rechten van 'Warhammer Fantasy', de oorspronkelijke wereld waarbinnen Warhammer 40K zich afspeelt.

Bekijk op instagram


Het zou dus zomaar kunnen dat we de komende jaren nog de nodige gameverfilmingen tegemoet kunnen zien. We houden jullie uiteraard op de hoogte over de voortgang van het project.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen