search
Zo reageren de Nederlandse kijkers op de Netflix-serie 'Griselda' met Sofía Vergara
Series / Specials

Zo reageren de Nederlandse kijkers op de Netflix-serie 'Griselda' met Sofía Vergara

Met een bijna onherkenbare Sofía Vergara in de hoofdrol: de kijkersreacties op de Netflix-serie.

Afgelopen donderdag zette Netflix de serie Griselda online en deze serie met een inhoud in lijn met bijvoorbeeld Narcos heeft één grote eyecatcher: actrice en celeb Sofía Vergara.

De miniserie bestaande uit zes afleveringen werd al prima ontvangen door menig recensent. Op Rotten Tomatoes staat de miniserie op een uitstekende 88 procent na 40 recensies, met een 6,8 als gemiddelde beoordeling.

Reacties


De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt: "Sofía Vergara gaat op indrukwekkende wijze op in de rol van Griselda Blanco in deze voortstuwende gangster-saga, die losjes met de feiten speelt maar toch echte lef vertoont."

SerieTotaal-recensent Terence Shea zag de serie ook en gaf drie van de vijf sterren en schreef onder meer: "...niet verkeerd om een keer een waargebeurd drugsdrama te zien waarin een vrouw de boel runt. Het is ook zeker geen gevoelloze serie; Griselda heeft drie zoons die tegen wil en dank worden meegesleurd in haar wereldje."

Kijkersreacties


Waar de recensent vaak op een redelijke voorgrond hun mening kunnen delen, moet je wat meer op zoek naar reacties van kijkers. Deze vind je onder meer op Netflix. Zo schrijft iemand, "Sofía Vergara Ik ben verliefd. Wat een spel zet zij weer neer". Misdaadjournalist denkt er anders over: "Was er al bang voor, maar wat valt Griselda op Netflix enorm tegen". Hieronder meer reacties.











Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen