search
Jennifer Coolidge van 'The White Lotus' baalt ontzettend van het nieuwe seizoen van de veelgeprezen serie

Jennifer Coolidge van 'The White Lotus' baalt ontzettend van het nieuwe seizoen van de veelgeprezen serie

Jennifer Coolidge zal niet terugkeren in 'The White Lotus' en daar baalt ze van!

Bas de Kramer
Jennifer Coolidge's Tanya McQuoid was een van de hoofdpersonages in The White Lotus, en vermaakte kijkers met haar hilarische gedrag. Maar omdat het personage werd gedood in de seizoensfinale van seizoen 2, zal Jennifer Coolidge niet terugkeren voor het aankomende derde deel. En daar is de actrice helemaal niet blij mee.

"Ik wil gewoon eerlijk zeggen dat ik er erg verdrietig over ben dat ik er niet in zit" merkte Jennifer Coolidge op over het niet opnieuw vertolken van haar iconische rol.

Plot


Sinds de lancering in 2021 heeft HBO's The White Lotus het publiek geboeid met zijn satirische portret van rijke vakantiegangers en de ondeugden van hun levensstijl. Aangezien elk seizoen zich afspeelt in een ander luxe hotel van de The White Lotus-keten, worden in elke seizoen nieuwe personages geïntroduceerd. Maar er was één uitzondering, Tanya McQuoid.

"Ik ben jaloers op iedereen die wel meedoet. Ik wil benadrukken dat ik er niet goed mee omga, maar er is niets dat ik kan doen. Als ze je doden, moet je het accepteren. Omdat ze dan niet meer vragen naar je kostuummaten of iets dergelijks", onthulde Coolidge in een recent interview.Genoten


Toch is Jennifer Coolidge zeer dankbaar dat ze deel heeft uitgemaakt van The White Lotus. "Ik heb enorm genoten" zei de actrice over haar ervaring in de show. "Ik denk dat seizoen 3 weer goed zal zijn. Er zullen allerlei interessante dingen in zitten, waarschijnlijk geweldige seksscènes. Je weet hoe Mike White schrijft, het is nooit, nooit saai. Ik denk dat hij met weer zal uitblinken."

Het derde seizoen staat gepland voor 2025. De eerste twee seizoenen nog eens terug zien? Kijk dan hier op HBO Max.

Aanbevolen artikelen