search
Bizar: Dit is de reden dat Tyrion en Jaime het bloedbad in 'Game of Thrones' overleefd hebben

Bizar: Dit is de reden dat Tyrion en Jaime het bloedbad in 'Game of Thrones' overleefd hebben

De broers Lannister hadden bruut vermoord kunnen worden, maar er is één reden waarom ze nog leven.

Adriennë Koolen
Het is geen geheim dat geen enkel leven veilig was in de hitserie Game of Thrones. Iedereen kon verraden worden en kon op elk moment een mes in zijn of haar rug krijgen. Echter, deze moord is door een bizarre reden niet voltooid.

Bronn was een cynische huursoldaat die uiterst loyaal was. Door zijn talent werd hij ingehuurd door de Lannisters, Jaime en Tyrion. Hoewel hij loyaal was aan beide broers, had Bronn een duidelijke favoriet.

De broers Lannister


De relatie tussen Jaime en Bronn liep niet altijd even goed, maar de twee mannen tolereerden elkaar. Toch was hun relatie niet te vergelijken met die van Tyrion en Bronn.

Tyrion werd de beste en eerste vriend van Bronn en de twee brachten veel tijd samen door. Uiteindelijk kon Tyrion hem niet meer betalen, maar als goede vriend bleef Bronn hem trouw. Dit is in groot contrast met Jaime, die verlaten werd door Bronn toen hij de huursoldaat te weinig betaalde.

Koningin Cersei


Jaren nadat Bronn niet meer voor de broers Lannister werkte, werd hij ingehuurd door koningin Cersei. Zijn opdracht? De broers Lannister vermoorden. In eerste instantie had Bronn hier geen moeite mee, maar door vriendschap tussen hem en Tyrion kon hij de broers niet uitschakelen.In plaats van hen te vermoorden, besloot Bronn met hen te praten. Hier vroeg hij wel grote beloningen voor, maar hun levens waren gered. Als het echt had gemoeten had Bronn zijn oude beste vriend vermoord, maar dit zou hem waarschijnlijk wel hebben verwoest.

Te streamen op HBO Max


Game of Thrones is te streamen op HBO Max.

Aanbevolen artikelen