search
'Thor'-ster Chris Hemsworth keert terug voor 2e seizoen voor zijn hitserie 'Limitless'

'Thor'-ster Chris Hemsworth keert terug voor 2e seizoen voor zijn hitserie 'Limitless'

Op Disney+ staat al het eerste seizoen van Limitless, een docuserie waarin "Thor" het uiterste vraagt van zijn geest en lichaam.

Bram de Groot
Acteur Chris Hemsworth kennen we allemaal van zijn rol als Thor in de vele Marvel-films. Daarnaast dook hij ook in onder andere Extraction en 12 Strong en zien we hem dit jaar in Furiosa: A Mad Max Saga. Op Disney+ gaat hij tot het uiterste in de docuserie Limitless.

De Australische acteur heeft een enorm gespierd lichaam. Deze heeft hij uiteraard nodig voor zijn rol als Thor, maar het fysieke gestel komt ook van pas voor Limitless. In het eerste seizoen gaat hij zes grote uitdagingen aan om zijn lichaam en geest tot het uiterste te testen.

Seizoen 2


De docuserie is gemaakt door National Geographic en het eerste seizoen met zes afleveringen verscheen in 2022 en nu is het tweede seizoen aangekondigd tijdens de Winter 2024 Television Critics Association Press Tour.

In het nieuwe seizoen zal Hemsworth zijn reis vervolgen in Nepal, Italië, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard deinst hij niet terug voor de nodige mentale en fysieke uitdagingen.

Veel in 2024


Wanneer seizoen 2 verschijnt is nog niet bekend. Naast Furiosa: A Mad Max Saga horen we de acteur in 2024 ook in de animatiefilm Transformers One en waarschijnlijk duikt hij ook nog op in de actiefilm Project X van Matthew Vaughn.Wil je het eerste seizoen van Limitless zien, dan vind je deze uiteraard gewoon nog op Disney+.

Aanbevolen artikelen