search
Andrew Lincoln reageert: Gaan Rick en Michonne dood in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

Andrew Lincoln reageert: Gaan Rick en Michonne dood in 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

De nieuwe The Walking Dead-serie 'The Ones Who Live' verschijnt binnenkort, maar op welke Nederlandse dienst?

Bram de Groot
Als je The Walking Dead-series niet (meer) volgt, dan is het grote verhaal bijna niet meer te ontcijferen. Er verschijnen tal van spin-offs en vervolgseries en in de nieuwste serie keert Rick Grimes weer terug. Acteur Andrew Lincoln ging in op de mogelijke dood van zijn personage in The Walking Dead: The Ones Who Live.

Het is alweer flink wat jaren geleden dat Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) het scherm deelden in de franchise. We zagen ze dan wel in de laatste aflevering van de moederserie, maar ze waren toen op een andere plek en tijd.

Krankzinnig


Eind deze maand gaat het zesdelige seizoen The Ones Who Live van start. "We hebben het samen geschreven, dus we wisten vooraf wat we wilden," vertelde Lincoln gesprek met ComicBook. "We hebben er een paar jaar aan gewerkt, vergaderden in hotelkamers over de hele wereld en zaten in vergaderzalen in hotels, en deelden onze ideeën."

"We zeiden: 'Wat is de meest krankzinnige reünie die we ons kunnen voorstellen?' De structuur die we bedachten is vrij uniek voor de twee personages die de serie op verschillende momenten hebben verlaten. We denken dat dit de meest opwindende, krankzinnige, emotionele reünie is," ging Lincoln verder.

Dodelijke afloop?


Zoals bekend gaat The Ones Who Live vooral een liefdesverhaal worden. Maar overleven ze de zes afleveringen? Lincoln hoopt het wel: "Rick, misschien, en Michonne halen hopelijk levend aan het einde van dit verhaal."Het is nog onbekend op welke Nederlandse streamingdienst de nieuwste The Walking Dead: The Ones Who Live-serie verschijnt. In de States start de serie op 25 februari op de zender AMC.

Vragen


Uiteraard moet deze nieuwe serie een reeks vragen van de fans van de eerdere series gaan beantwoorden. Welke dat zijn, lees je in het artikel De meest dringende vragen die 'The Walking Dead: The Ones Who Live' moet gaan beantwoorden.

Aanbevolen artikelen