search
Het nieuws over 'The Last of Us' waar we allemaal op zaten te wachten
Series / Nieuws

Het nieuws over 'The Last of Us' waar we allemaal op zaten te wachten

De opnames van het tweede seizoen van 'The Last of Us' beginnen vandaag.

Het eerste seizoen van The Last of Us was een kneiter van een hit op HBO Max. Wij kunnen natuurlijk niet wachten op het nieuwe seizoen. Het goede nieuws is dat de opnames voor dat tweede seizoen vandaag van start gaan!

Het tweede seizoen van de post-apocalyptische serie zal naar verluidt nauw blijven aansluiten bij het verhaal van het videospel. Diegenen die precies weten wat er gebeurt tussen Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey) in het tweede deel, begrijpen de grote gevolgen die eraan komen. "Als dat in de serie plaatsvindt," vertelde Ramsey eerder "weet ik niet zeker of ik daar emotioneel klaar voor ben."

Plot


In het eerste seizoen van de HBO-serie begaf het onwaarschijnlijke duo Joel en Ellie zich op een reis door de Verenigde Staten om een geneesmiddel te vinden voor een dodelijke schimmelinfectie die slachtoffers in zombies verandert. Vandaag start men dus aan een nieuwe episode in het verhaal.

De serie bleek een enorme hit te zijn, die ook de fans van het bronmateriaal, het videospel The Last of Us uit 2013, tevreden wist te stellen met haar getrouwe vertelling van het donkere, emotionele verhaal.

Trouw aan verhaal


Pedro Pascal gaf aan dat hij verwacht dat ook seizoen 2 volledig trouw zal blijven aan de videogame. "Het heeft geen zin om het spel in het eerste seizoen zo trouw te volgen om dan in het tweede seizoen ineens sterk af te wijken van het pad". Toch benadrukte de hoofdrolspeler: "ik wil het plot niet voor iedereen bederven en de waarheid is dat ik nog niet alle informatie heb."

Bekijk op instagram


Volgens HBO-baas Casey Bloys zal het tweede seizoen van de serie waarschijnlijk in 2025 te zien zijn. Kijk deze serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen