search
SerieTotaal tipt: drie prachtige series op NPO Start krijgen de beste recensies
Series / Featured

SerieTotaal tipt: drie prachtige series op NPO Start krijgen de beste recensies

Deze nieuwe series op NPO Start ontvangen een sterrenregen van onze recensenten.

Van een filmmakersdroom tot een gruwelijke misdaad - NPO Start heeft een hoop nieuwe series in de aanbieding. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en delen welke van deze series echt de moeite waard zijn.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op NPO Plus van de afgelopen tijd.

Dreaming Whilst Black





★★★★☆

Synopsis: "De 28-jarige Kwabena droomt ervan om films te maken. Op een dag besluit hij zijn baan bij het uitzendbureau op te zeggen en de sprong te wagen, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij belandt in een wereld vol onzekerheden en zet alles op het spel om zijn droom na te jagen.

Recensie: "Naast alle hyperrealistische ervaringen en gebeurtenissen durft 'Dreaming Whilst Black' ook het surrealisme te betrekken. Zo wordt Kwabena constant aangesproken door zijn omgeving en soms dus ook door voorwerpen of wezens die normaliter niet praten."


Lees de rest van de recensie.

Witness Number 3





★★★★☆

Synopsis: Als er een misdaad wordt gepleegd, ziet Jodie het als haar taak om te vertellen wat ze heeft gezien.

Recensie: "Liefhebbers van misdaadverhalen zullen niet teleurgesteld zijn in 'Witness Number 3'. De serie volgt grotendeels de conventies van het genre, maar houdt het spannend en kauwt het publiek niets voor."

Lees de rest van de recensie.

Ridley





★★★☆☆

Synopsis: Oud-inspecteur Alex Ridley is met vervroegd pensioen na de tragische dood van zijn vrouw en dochter. Zijn oude team hoopt dat hij hen wil bijstaan bij hun zaken. Misschien helpt dat hemzelf ook.

Recensie: "'Ridley' levert exact wat je kan verwachten van een Britse politieserie die heel bewust niet vernieuwend wil zijn. Vermoedelijk ben je deze serie al na een week weer vergeten, maar dat geldt niet voor [acteur] Dunbars muzikale nummertjes."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen