search
Strakke beelden 'Avatar: The Last Airbender': 100 jaar zonder de Avatar
Series / Trailer

Strakke beelden 'Avatar: The Last Airbender': 100 jaar zonder de Avatar

In een nieuwe teaser wordt weer meer vertoond van de meesterlijke kunsten van Avatar Aang.

De legende van Avatar Aang gaat verder in de epische Netflix-adaptatie Avatar: The Last Airbender. Deze maand nog komt de nieuwe liveactionserie online, en de makers maken steeds meer materiaal openbaar om hun fanbase flink enthousiast te maken.

Via X, voorheen Twitter, werd onlangs een nieuwe teaser uitgebracht, waarin de geschiedenis van de Avatar uiteen wordt gezet.

Reminder


Voor de weinige mensen die het verhaal van Avatar: The Last Airbender nog niet kennen, gaat dit niet over het bestaansrecht van blauwe wezens. Het is de verdwijining van de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de wereld in gevaar brengt.

Na de invasie van de Vuurnatie wordt de wereld onderworpen aan hun gezag. De Avatar, de vermeende beschermheer van de Waterstammen, het Aarderijk, de Luchtnomaden en zelfs de Vuurnatie, verdween om pas na honderd jaar weer op te duiken.

Video


In de video wordt het verhaal van de Avatar opnieuw verteld met strakke, nieuwe beelden. Op X waren de fans al lyrisch.


In de liveactionserie wordt geliefde personages nieuw leven ingeblazen door acteurs van vlees en bloed, die het verhaal een nieuwe wending zullen geven en hopelijk, zoveel jaar na de release van de originele Nickelodeon-serie, het fandom nog meer zullen doen groeien.

Release


Avatar: The Last Airbender zal vanaf 22 februari 2024 te vinden zijn bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen