search
'True Detective: Night Country'-ster boos op bedenker van de serie
Series / Nieuws

'True Detective: Night Country'-ster boos op bedenker van de serie

Kali Reis vindt het helemaal niks dat bedenker Nic Pizzolatto zijn negativiteit maar blijft delen op social media.

True Detective-bedenker Nic Pizzolatto is opnieuw in het nieuws voor het afkraken van True Detective: Night Country, het vierde seizoen in de serie die hij bedacht. Het was het eerste seizoen waar hij niet direct bij betrokken was.

Een paar weken geleden kwam Pizzolatto al in het nieuws omdat hij zich had gedistantieerd van het nieuwste seizoen en reageerde op een teleurgestelde fan met: "Ik had zeker niks met het verhaal of wat dan ook te maken. Geef mij dus niet de schuld".

Negatieve Nic


Nu de seizoensfinale beschikbaar is gesteld door HBO Max, leek Pizzolatto opnieuw zijn ongenoegen te uiten over het vierde seizoen na teleurgestelde tweets te re-posten via zijn eigen social-kanalen.

Pizzolatto kreeg echter ook met de nodige kritiek te maken. En niet alleen van fans, maar ook van actrice Kali Reis, die samen met Jodie Foster het centrale duo in het vierde seizoen speelt.

Waarom zo negatief?


Als reactie op Pizzolatto's beslissing om negatieve reacties kracht bij te zetten, schreef Reis op X:



"Dat is behoorlijk teleurstellend. Maar het is tegenwoordig blijkbaar zo dat als je niks goeds hebt om te delen, dan ga je maar kritiek geven op anderen."

Lopez lacht het laatst


Issa Lopez, regisseur van het vierde seizoen, liet een paar weken al weten dat Pizzolatto vrij is om kritiek te geven. Een diplomatieke reactie dus.

Pizzolatto trekt overigens aan het korte eind, want Night Country kreeg de beste recensies in de franchise sinds het eerste seizoen. Dat in tegenstelling tot Pizzolatto's eigen tweede en derde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen